«Δεν έχω να πω κάτι, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Ανόρθωση»

Δημοσιευτηκε:

«Δεν έχω να πω κάτι, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Ανόρθωση»

Ο Λούκας Σόουζα ήταν ο άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ για τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα – Τι είπε για την επιτυχία και τον αγώνα που ακολουθεί με την Ανόρθωση

Ο Λούκας Σόουζα λύτρωσε τον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Μπήκε στο 70’ και εννέα λεπτά αργότερα με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους γαλαζοκιτρίνους. Μετά τον αγώνα, σε δηλώσεις του στη Cablenet, σχολίασε την επιτυχία, ενώ απάντησε και για τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Για τον αγώνα: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ και τη νίκη της ομάδας μου. ξέραμε πως ήταν δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε οργανωμένη ομάδα. Μας περιμένουν τρία δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε. Θα είναι διαφορετικά, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε καθαρό μυαλό. Από την Τετάρτη να αρχίσουμε μια καλή διαδρομή».


Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Ανόρθωση, με ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Αν βρεθούμε σε καλή μέρα, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα. Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτούς».


Κατηγορίες