Έκανε χαρακίρι τη λάθος στιγμή και τώρα… τρέχει
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Πόνεσε άπαντες στην Ανόρθωση, η ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ΑΕΚ αλλά δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα. Σαφώς ήταν ένα πισωγύρισμα, και το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση αφού μπορεί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα να μην κέρδισε, είχε όμως δείξει απίστευτο χαρακτήρα, επιστρέφοντας από το 2-0 και αν έβαζε το πέναλτι, θα έφευγε με το διπλό.
Η απουσία του Ουάρντα λόγω τιμωρίας, ήταν καταλυτική και φάνηκε στην ανάπτυξη της ομάδας που δεν μπορούσε να κάνει δομημένες επιθέσεις. Εντούτοις όμως, τα λάθη στη μεσοαμυντική λειτουργία, ήταν ο κυριότερος λόγος της ήττας που αφήνει την ομάδα της Αμμοχώστου στην 4η θέση με 38 βαθμούς. Αν ο Απόλλωνας νικήσει αύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης», θα δει τη διαφορά από την κορυφή να εκτοξεύεται στους 11 βαθμούς και εκεί πλέον, δύσκολα θα μπορεί να ελπίζει.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια σε έναν 90λεπτο είδε να χαλιέται το καλό κλίμα και καλείται να το… φτιάξει ξανά, μιας και την προσεχή Τετάρτη υπάρχει η… αποστολή στο ΓΣΠ, για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Πριν δέκα μέρες πήρε το διπλό κόντρα στους γαλαζοκίτρινους για το πρωτάθλημα και θέλει να πράξει το ίδιο ώστε να πάει… ντοπαρισμένη στο νέο ντέρμπι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο. Εκεί θα φανεί αν μπορεί για τον τίτλο ή όχι.