Ανόρθωση: Από πεντάρα σε εξάρα η Φλόρα, πέντε γκολ σε 14'

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ανόρθωση: Από πεντάρα σε εξάρα η Φλόρα, πέντε γκολ σε 14'

Άλλη μια ευρεία νίκη πήρε για το εσθονικό πρωτάθλημα η Φλόρα, εκ των αντιπάλων της Ανόρθωσης στον 2ο όμιλο του Conference League.


Μετά το 5-1 επί της Λεγκιόν, η ομάδα του Ταλίν διέσυρε αυτή τη φορά την Πάρνου, νικώντας την με 6-0 εκτός έδρας.


H Φλόρα «κτύπησε» πέντε φορές σε 14' (!) στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το αυτογκόλ της Πούρνε στο πρώτο. Από δύο γκολ σκόραραν οι Ζένιοφ (68', 74') και Κουράκσιν (75', 80') και ένα ο Αλίκου (82').


Η Φλόρα έφτασε τους 46 βαθμούς σε 19 αγώνες και έπιασε στη δεύτερη θέση τη Πάιντε, η οποία έχει δύο αγώνες περισσότερους, ενώ μείωσε στο -10 από την πρωτοπόρο Λεβάντια, που έχει τρεις αγώνες περισσότερους (οι δύο ομάδες τα λένε τώρα μεταξύ τους).


Υπενθυμίζουμε ότι η Ανόρθωση θα παίξει με τη Φλόρα την 3η αγωνιστική (21/10, 19:45) στο ΓΣΠ και την 4η αγωνιστική (4/11, 22:00) στο Ταλίν.