Να δείξει απ’ την αρχή τα δόντια της
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Έστω και με καθυστέρηση λόγω της αναβολής του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με την ΠΑΕΕΚ, η Ανόρθωση δίνει απόψε (12/9, 19:00) το πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με τη Δόξα στο Μακάρειο.
Η «Κυρία» ξεκινά τον θεσμό με στόχο να στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και θέλει να κάνει δυναμική αρχή, φεύγοντας από την πρωτεύουσα με το διπλό. Ιδανικότερα, στην Ανόρθωση θέλουν να συνδυάσουν τη νίκη με καλή εμφάνιση, αφενός για να διατηρήσουν σε πολύ ψηλά επίπεδα την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και γενικότερα τη δυναμική που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα κι αφετέρου για να δείξουν τα... δόντια τους στους ανταγωνιστές τους και να στείλουν απ’ την αρχή το μήνυμα πως θέλουν με τρέλα αυτό το πρωτάθλημα.
Παρότι ακολουθεί την Πέμπτη (16/9) ο αγώνας με την Παρτιζάν, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναμένεται να προφυλάξει παίκτες, με μοναδική επιφύλαξη τον Αρτυματά που έπαιξε βασικός και στους τρεις αγώνες της εθνικής.
Εκτός πλάνων είναι μόνο ο Αμπαρτζουμιάν και ο Καλτσάς είναι το φαβορί για το δεξί άκρο έναντι του Κορέα. Οι έντεκα επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα είναι οι ακόλουθοι: Λόρια, Καλτσάς, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Κορέια, Αρτυματάς, Πόποβιτς, Ουάρντα, Ντέλετιτς, Χριστοδουλόπουλος, Λάφερτι.