Πήγαν στο προπονητικό κέντρο οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης - «Το μήνυμα ήταν σαφές και ξεκάθαρο»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Ενώπιον των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης βρέθηκαν οι οργανωμένοι της ομάδας της Αμμοχώστου

Διπλό μήνυμα ήθελαν να στείλουν οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης με την παρουσία τους στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης.

Από τη μία για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες για την εικόνα τους που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα και από την άλλη πως υπάρχει δρόμος και είναι διπλά τους, στηρίζοντας τους για την αντεπίθεση. Σίγουρα, αντιλαμβάνονται και οι παίκτες πως δεν είναι άμοιροι ευθυνών και μπορεί ο Ελ Μαέστρο να «πλήρωσε» το μάρμαρο, όμως επιβάλλεται οι παίκτες να στροφάρουν το συντομότερο.

Πάντως, παρά την πικρία από την πορεία, ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

«Αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο πριν την έναρξη της προπόνησης. Το μήνυμα ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Τα υπόλοιπα πλέον οφείλουν να τα δείξουν οι ποδοσφαιριστές με τις πράξεις τους, αρχής γενομένης από το Σάββατο» το μήνυμα που μεταφέρουν μέσω ποσταρίσματος τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.