Ανατροπή στην ανατροπή και προβάδισμα για Νέα Σαλαμίνα

Δημοσιεύθηκε 26.3.2024
Ανατροπή στην ανατροπή και προβάδισμα για Νέα Σαλαμίνα

Με ανατροπή στην ανατροπή μετά από ένα μεγάλο αγώνα η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ κέρδισε τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ με 3-2 σετ σε 2’09 στο Αθλητικό Κέντρο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και πήρε πολύ ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον Τελικό της 5ης Απριλίου 2024.

Ο επαναληπτικός της 29ης Μαρτίου αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ κέρδισε το πρώτο σετ αφού προηγήθηκε 21-15 και το έκλεισε με 25-18 σε 23΄γράφοντας το 1-0. Ο Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ δεν επηρεάστηκε από το 0-1 σε βάρος του και ισοφάρισε τον αγώνα. Στο δεύτερο σετ οι γαλάζιοι ξέφυγαν με 18-14 και κέρδισαν 21-25 σε 24’.

Η ισοφάριση βοήθησε τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ που στο τρίτο σετ έκτισε διαφορά έξι πόντων 14-20. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ μείωσε στο -4 18-22, αλλά η ομάδα του B. Radulovic (Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ) κέρδισε 18-25 σε 26’ προηγήθηκε 1-2 και ανέτρεψε το σκορ.

Η πίεση του 1-2 δεν πτόησε τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ που με τη βοήθεια του κόσμου έκανε δικό της το τέταρτο σετ αφού προηγήθηκε 19-13 και επικράτησε 25-20 σε 27’ ισοφαρίζοντας το μεγάλο ημιτελικό σε 2-2.

Στο τάι - μπρέικ οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ παίρνοντας ώθηση από το κοινό της (09-11) κέρδισε 15-12 σε 17’ και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Κ. ΑΔΑΜΟΥ): Corzo, Ibazeta, Παφίτης, Bolli, Σαββίδης Ανδρέου - Λίμπερο 1: Τamburi, Λίμπερο 2: Duruda - Αλλαγές: Νικολάου,Χρίστου, Αχιλλέως.

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Β. RADULOVIC): Tavares, Προδρόμου, Τζουμάκας, Σκορδής, Mosqouera, Dplgopolov - Λίμπερο 1: Αντωνίου, Λίμπερο 2; Στ. Σαββίδης - Αλλαγές: Αυγ. Σαββίδης, Σωκράτους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!