Επεισόδια και οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δημοσιεύθηκε 7.12.2023
Επεισόδια και οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Δυστυχώς ακόμα ένα ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ δεν συνεχίζεται. Συγκεκριμένα στο Ρέντη και στα μέσα του 2ου σετ, υπήρξαν επεισόδια εκτός γηπέδου και χρήση χημικών. Ο αγώνας διακόπηκε και μετά από μια ώρα υπήρξε οριστική διακοπή καθώς η ατμόσφαιρα δεν είχε καθαρίσει. Σοβαρτά τραυματίας αστυνομικός από τα επεισόδια.

Οριστική ήταν τελικά η διακοπή του προημιτελικού του League Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Συγκεκριμένα με τον αγώνα να βρίσκεται στο 11-17 του 2ου σετ, υπήρξαν επεισόδια εκτός γηπέδου, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Αυτό είχε ως συνέπεια η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο να γίνει αποπνικτική.

Αμέσως ο Νώντας Γεροθόδωρος αποφάσισε την διακοπή του αγώνα προκειμένου να δει αν θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα, λέγοντας στις ομάδες πως θα περιμένει 45 λεπτά και μετά θα αποφασίσει τι θα γίνει. Σε αυτά τα 45 λεπτά η ατμόσφαιρα όχι μόνο δεν καθάρισε αλλά έγινε ακόμα πιο αποπνικτική, με συνέπεια να αποφασιστεί η οριστική διακοπή. Πλέον το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφασίσει η ΕΣΑΠ. Αν δηλαδή γίνει και πάλι, πότε και με ποιες συνθήκες.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ