Σε δυο δόσεις οι τέσσερις προημιτελικοί κυπέλλου πετόσφαιρας γυναικών

Δημοσιεύθηκε 3.4.2023
Σε δυο δόσεις οι τέσσερις προημιτελικοί κυπέλλου πετόσφαιρας γυναικών

Mε ένα αγώνα απόψε Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 και άλλους τρεις την Τρίτη 04 Απριλίου 2023 ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Α Κατηγορίας Γυναικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ».

Απόψε Δευτέρα η Robo Markets ΑΕΛ υποδέχεται στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» τη Lemesos Volleyball στον επαναληπτικό του 3-0 επικράτησαν οι «γαλαζοκίτρινες» την περασμένη Τρίτη στα Πολεμίδια Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Αύριο Τρίτη θα γίνει το Βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της στον πρώτο αγώνα. Η Ανόρθωσις πάει για τη νίκη ώστε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα διεκδικώντας την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Ο Property Gallery Απόλλων με το 3-0 στο «χέρι» ταξιδεύει στην Πάφο όπου στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» αντιμετωπίζει τον Άρη Πολεμίου που θα παλέψει για το καλύτερο.

Η πρωταθλήτρια Ολυμπιάδα Ν. φιλοξενείται στο Γέρι από το Δικέφαλο Γερίου για να κερδίσει και να κάνει rotartion ενόψει των ημιτελικών. Ο Δικέφαλος Γ. στην έδρα του θα επιχειρήσει να φανεί ανταγωνιστικός.

Οι αγώνες αρχίσουν στις 20:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ