Βόλεϊ: Ολοκληρώνεται με ντέρμπι η αγωνιστική

Δημοσιεύθηκε 29.1.2023
Βόλεϊ: Ολοκληρώνεται με ντέρμπι η αγωνιστική

Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 με τον αγώνα Ομόνοια – Ν. Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στις 20:00.

H Oμόνοια μετά το πέρας των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων προσηλώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο τον τίτλο. Μετά τον αγώνα με την Maccabi οι «τριφυλλοφόροι» επικεντρώθηκαν στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Η Νέα Σαλαμίνα οπισθοχώρησε μετά την ήττα από την Ε.Ν.Π. και θα κάνει προσπάθεια για να ρεφάρει την ήττα απέναντι στην Ομόνοια όσο δύσκολο και να είναι. Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να παίξει το βόλεϊ της και ό,τι βγει.

Διαιτητές: Δημήτρης Κουκούνης – Χρίστος Μητροφάνους

Επόπτες: A. Παντελίδης – Χ. Παπαχριστοδούλου

Σημειωτές: Σ. Καϊμακλιώτη – Ι. Τοφής

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!

Νταμπλούχος της σεζόν η τρομερή Ολυμπιάδα!