Ισοπαλία για την ΑΕΛ και η πρόκριση θα κριθεί στο φινάλε

Δημοσιεύθηκε 24.8.2023
Ισοπαλία για την ΑΕΛ και η πρόκριση θα κριθεί στο φινάλε

Aν και προηγήθηκε με 2-0, εν τέλει η ΑΕΛ έμεινε στο 2-2 με τη Φιορεντίνο στη 2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του UEFA Futsal Champions League.

Για την ομάδα της Λεμεσού τα γκολ πέτυχαν οι Ράφαελ και Φαμπρίτσιο.

Με την ισοπαλία αυτή οι πρωταθλητές Κύπρου έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς και ισοβαθμούν με την Μινέρβα Ελβετίας, με τον μεταξύ τους αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (26/08).

Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης προκρίνονται οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και η καλύτερη δεύτερη από όλους τους ομίλους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία