Σήμερα το τρίτο «αιώνιο» στο φούτσαλ με στόχο τον τελικό

Δημοσιεύθηκε 9.3.2023
Σήμερα το τρίτο «αιώνιο» στο φούτσαλ με στόχο τον τελικό

Σήμερα θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Futsal.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία και ώρα 19:00. Με τη στήριξη της ΚΟΠ, θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Στον τελικό του Πρωταθλήματος Futsal, που έχει εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο συμμετοχής η ΑΕΛ, θα περάσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες και η Ομόνοια προηγείται με 4-1 του ΑΠΟΕΛ.

Τα αποτελέσματα τους μέχρι τώρα:

Α' φάση

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 1-6

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 8-5

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 3-4

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 1-1

Β' φάση

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 3-2

ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια 6-3

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία