Ο πιο κάλος οιωνός για την Εθνική Αγγλίας

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Ο πιο κάλος οιωνός για την Εθνική Αγγλίας

Η εθνική Αγγλίας βρίσκεται πάλι πολύ κοντά στη κατάκτηση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Τα «τρία λιοντάρια» βρίσκονται δύο παιχνίδια μακριά από το να κατακτήσουν για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Ένα τρελό στατιστικό για οποίον πιστεύει στους οιωνούς είναι το εξής. Η τελευταία φορά που η Αγγλία έχασε το τελευταίο φιλικό πριν από κάποια μεγάλη διοργάνωση (Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Κύπελλο) ήταν το 1966. Η κατάληξη; Να κατακτήσουν το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής παγκόσμιο κύπελλο για τη χωρά τους. Πέρασαν 58 ολόκληρα χρόνια και το συγκρότημα του Σάουθγκεϊτ στο τελευταίο φιλικό πριν το Γιούρο έχασε από την Ισλανδία με 1-0.

Ίσως τελικά να έχει έρθει η ώρα να το πάρουνε σπίτι..

Αλέξανδρος Βανέζος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ