Στέφθηκαν με επιτυχία οι τρεις Ενοποιημένες Ημερίδες Ποδοσφαίρου
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου η οποία διεξάγεται από τις 20 – 29 Μαΐου 2022, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία 3 Ενοποιημένες Ημερίδες Ποδοσφαίρου.
Οι ημερίδες, οι οποίες έχουν τεθεί Υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 από τις 09:00 – 11:30 στις Επαρχίες Λεμεσού, Λευκωσίας και Λάρνακας.
Στις ημερίδες έλαβαν μέρος αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, υπάλληλοι της Toyota Κύπρου, εθελοντές μαθητές του Γυμνασίου Πέρα Χωρίου Νήσου, του Γυμνασίου Ξυλοτύμπου και του Ιδιωτικού Σχολείου Silverline.
Σκοπός και στόχος των Ενοποιημένων Ημερίδων είναι η εξάπλωση του Ενοποιημένου Αθλητισμού όπου άτομα με και χωρίς νοητική αναπηρία συμμετέχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου με κύριο στόχο την κοινωνικοποίηση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών κ. Μαρία Βασιλειάδου, ο εκπρόσωπος από το Αρχηγείο της Αστυνομίας κ. Αυγουστή - Ανώτερος Αστυνόμος και Διευθυντής του Σωματείου Torch Run, ο εκπρόσωπος της ΚΟΠ κ. Παναγιώτης Φελλούκας, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Toyota Κύπρου κ. Λούκας Λεωνίδου, εθελοντές και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
Το μήνυμα της Ομοσπονδίας: Θερμές ευχαριστίες στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου η οποία έχει επιχορηγήσει αθλητικό υλικό και μετάλλια, αλλά και για την όλη στήριξη που παρέχει προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών.
Ευχαριστούμε επίσης την Toyota Κύπρου για την στήριξη, τους αθλητικούς χώρους Nuevo Campo στη Λευκωσία, Kamares Futsal στη Λάρνακα και τα γήπεδα Καρανικόλα στην Λεμεσό για την άψογη φιλοξενία καθώς και τους εθελοντές που συμμετείχαν.