Πετρούνιας: «Το πρώτο βήμα έγινε, έχουμε δρόμο» - ΦΩΤΟ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πετρούνιας: «Το πρώτο βήμα έγινε, έχουμε δρόμο» - ΦΩΤΟ

Aναγνωρίζει ότι έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ακόμη, έως ότου να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς

Χαρούμενος για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης, είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Παρ' όλα αυτά, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο αναγνωρίζει ότι έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ακόμη, έως ότου να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να δώσει το «παρών» στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού που θα λάβει χώρα το καλοκαίρι στο Τόκιο.


Σε ανάρτησή του στο instagram, ο 29χρονος γυμναστής τονίζει: «Επιτέλους μπορώ να πω ότι επιστρέφω εκεί που ήμουν και πριν! Το πρώτο βήμα έγινε και προχωράμε δυνατά γιατί έχουμε δρόμο. Ο δρόμος αυτός όμως φτάνει στο Τόκυο! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας!»


Στο μεταξύ, τον Λευτέρη Πετρούνια συνεχάρη για την επιτυχία του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στο μήνυμα που ανέβασε στο twitter: «Συγχαρητήρια για το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μελβούρνη! Δύο κορφές απέμειναν, σε Μπακού και Ντόχα και φουλ για @Tokyo2020».




]]>

Κατηγορίες