«Αυτοί που κρατούν τη σφυρίχτρα, μην μας ζητούν μόνο εισιτήρια για φιλικά με τον Παναθηναϊκό»
Δημοσιευτηκε:

Με ένα ξεχωριστό τρόπο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΖ. Σημειώνεται ότι διαιτητής ήταν ο Θωμάς Χατζηβασιλείου.
Στις δηλώσεις του ανάφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν σε καλή μέρα, ότι ο διαιτητής μπορεί να σφυρίζει πέναλτι όπως αυτό που έδωσε. Το είδαμε όλοι, προσέχω τι θα πω γιατί σέβομαι τα χρήματα όλων. Δεν δικαιούται κανείς να μας στερεί αυτό που προσπαθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χάσαμε και αυτό έχει σημασία.
Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, όμως επιμένω και θα σταθώ στη φάση, δεν ξέρω τι θα κάνουμε για να προστατέψουμε την ομάδα. Θέλουμε η βαθμολογία να αντικατοπτρίζει αυτό που παίρνουμε στα γήπεδο. Αυτοί που κρατούν την σφυρίχτρα να μην μας ζητούν μόνο εισιτήρια για να κάθονται κάπου εδώ όταν κάνουμε φιλικά με τον Παναθηναϊκό. Εμείς συνεχίζουμε, θέλω έστω και ένας να πει ότι η Νέα Σαλαμίνα πήρε ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό δικαιούται στον αγωνιστικό χώρο».