Κλήρωση α' γύρου με... περιορισμούς

Δημοσιεύθηκε 28.9.2023
Κλήρωση α

Με τη συμμετοχή 23 ομάδων θα γίνουν γνωστά σήμερα (11:00), μέσα από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό του ΓΣΠ, τα ζευγάρια του α΄ γύρου του Κυπέλλου Coca-Cola. Η Ομόνοια και η ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό, αλλά και Άρης που προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, θα μπουν στον β' γύρο, ενώ δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή τέσσερις ομάδες της Β΄ Κατηγορίας (ΑΣΙΛ, Ερμής, Ξυλοτύμπου και ΜΕΑΠ).

Θα σχηματιστούν δέκα ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες, ενώ οι τρεις τελευταίες ομάδες που θα μείνουν στην κληρωτίδα, (μια ομάδα Α΄ κατηγορίας και δύο ομάδες Β΄ κατηγορίας) θα περάσουν στον β' γύρο χωρίς αγώνα. Δεν αναμένονται ντέρμπι αφού υπάρχουν περιορισμοί, μιας και οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας θα κληρωθούν με αυτές της Β΄ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι αγώνες του Κυπέλλου Coca-Cola θα αρχίσουν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ανάλογα με την κλήρωση και τις έδρες των ομάδων αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί