Ανακοίνωση δικηγόρων Κούμα: «Σωρεία παραβιάσεων των δικαιωμάτων του πελάτη μας»

Δημοσιεύθηκε 27.9.2023
Ανακοίνωση δικηγόρων Κούμα: «Σωρεία παραβιάσεων των δικαιωμάτων του πελάτη μας»
Ασυμβίβαστο για τον Κούμα (ΚΟΠ) λέει το Πόρισμα τής Επιτροπής Προστασίας του Αθλητισμού

Ανακοίνωση από τους δικηγόρους, Χρίστο Μ. Τριανταφυλλίδη και Μάριο Ορφανίδη οι οποίοι εκπροσωπούν τον Γιώργο Κούμα.

Αναλυτικά:

Υπό την ιδιότητα μας ως Δικηγόροι του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κου Γεώργιου Κούμα έχει περιέλθει εις γνώση μας η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Σε αυτό το στάδιο δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε την ανακοίνωση δεδομένου ότι το πόρισμα των ερευνώντων λειτουργών δεν είναι εις γνώση μας. Περιοριζόμεθα να αναφέρουμε ότι κατά την διαδικασία της έρευνας έχουν περιέλθει εις γνώση μας σωρεία παραβιάσεων τόσο των νομικών όσο και των συνταγματικών δικαιωμάτων του πελάτου μας καθώς επίσης και ότι έχει συνταχθεί ένα πόρισμα χωρίς να ληφθεί η θέση του πελάτου μας και άλλων λειτουργών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Διευκρινίζεται ότι η θέση των δεν ελήφθει διότι οι ερευνώντες λειτουργοί αρνούντο να απαντήσουν ερωτήματα τα οποία τους ετέθησαν επανειλημμένα όταν καλούσαν τόσο τον πελάτη μας όσο και τους εν λόγω λειτουργούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να τοποθετηθούν. Οι απαντήσεις εις τα εν λόγω ερωτήματα ήτο άκρως απαραίτητες ούτως ώστε η διαδικασία να συνάδει με στοιχειώδεις κανόνες νομιμότητας.

Επιφυλάττουμε το δικαίωμα να επανέλθουμε μετά που θα μας κοινοποιηθεί το περιεχόμενο του πορίσματος αλλά και η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης

Μάριος Ορφανίδης

Δικηγόροι

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί