Είναι έτοιμοι να τα προλάβουν;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.8.2023
Είναι έτοιμοι να τα προλάβουν;

Το πρωτάθλημα μάς όπου να΄ ναι ξεκινά. Δεν έχω οποιαδήποτε ελπίδα ότι θα υπάρχουν βελτιώσεις στη συμπεριφορά του φίλαθλου κόσμου και ιδιαίτερα των αρρωστημένα φανατικών οπαδών. Και πιστέψτε το, ξέρω τι λέω και τι γράφω. Την τρέλα τους τη μελετώ εδώ και χρόνια και μπορώ να πω ότι, παραμένουν απελπιστικά αδιόρθωτοι.

Δεν ξέρω, και διερωτώμαι, αν με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, η ΚΟΠ έχει συγκαλέσει οποιαδήποτε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, σωματείων, Αστυνομίας και όλων των άλλων «συνεταίρων» σε αυτή τη δύσκολη διοργάνωση. Αν δεν το έχουν κάνει, ούτε η ομοσπονδία, ούτε η Αστυνομία, τότε έχουν μεγάλο, πολύ μεγάλο λάθος.

Ο κίνδυνος είναι εδώ και θα παραμένει για να μας απασχολεί, όπως κάθε χρόνο, αν δεν παρθούν προληπτικά μέτρα. Κύριοι, δεν είναι ανάγκη να έχουμε σοβαρά επεισόδια για να καθίσουμε κάτω να συζητούμε. Έπρεπε εδώ και μέρες να είμαστε έτοιμοι, αλλά φαίνεται ότι δεν... εκτός και αν έγινε κάτι και δεν το πήρα είδηση.

Η Αστυνομία, τα σωματεία, η ΚΟΠ και οι λοιποί, θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα αντιληφθούν ότι ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε παιχνίδι, ιδιαίτερα σ' αυτά που χαρακτηρίζονται ως υψηλού κινδύνου. Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα μας προκύψει, αν προληπτικά δεν πάρουμε μέτρα. Σε άλλες χώρες, ήδη θρηνούν νεκρούς. Εμείς, από τύχη δεν έχουμε απώλειες. Ας μην περιμένουμε μέχρι να γίνει το μεγάλο κακό...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί