Δεύτερο δείγμα, πιο αντιπροσωπευτικό

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Δεύτερο δείγμα, πιο αντιπροσωπευτικό

Στα τελικά της στάδια βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στην Πολωνία, με τον προπονητή των γαλαζοκιτρίνων Πάολο Τραμετσάνι να προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Και ευελπιστεί πως στο απογευματινό φιλικό (17:00) με τη Νέφτσι Μπακού θα δει μέρος της να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντάς του χαμόγελα ικανοποίησης. Είναι ένα δείγμα πιο αντιπροσωπευτικό για τις φετινές δυνατότητες της ΑΕΛ. αφού ο αντίπαλος είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας και έχει ξανά μεγάλες βλέψεις στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Άλλωστε, η διοίκηση της εν λόγω  έβαλε το χέρι στην τσέπη με την απόκτηση κάποιων «γνωστών» μας. Αναφερόμαστε στους Φαράζ, Ντ΄ Αλμέιδα και Πίριτς, ενώ στο ρόστερ της είναι και ο Σαμπού. Το θετικό είναι πως παρά τις κοπιαστικές προπονήσεις, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Ίσως προφυλαχθεί ο Μιλοσάβλιεβιτς που είχε κάποιες ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, δεν βιάζονται στην ΑΕΛ για την απόκτηση επιθετικού, για τον οποίο θα γίνει η υπέρβαση. Βρέθηκαν οι στόχοι, όμως υπάρχει χρόνος, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν για την ώρα οι επιλογές για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ, η ΑΕΛ έδωσε χθες πληροφορίες για την τιμητική του Ιβάν Τρισκόφσκι που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (08/08) στο «Άλφαμεγα».

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.