Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΛ!

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ

Δημοσιευτηκε:

Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΛ!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού ταξιδεύει για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00) όπου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Οι γαλαζοκίτρινοι αφήνουν πίσω το μέτριο έως κακό πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Πάφο και κρατούν το γκολ και το διπλό που κατάφεραν να πάρουν με το πέρας του δευτέρου 45λέπτου.


Η ΑΕΛ φεύγει από το… φρούριό της, γεγονός που τη φέρνει σε δύσκολη θέση κάθε φορά που αγωνίζεται εκτός Τσιρείου. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έχει καταγράψει μόλις τρεις νίκες σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια, στατιστικό που θέλει να αλλάξει 180 μοίρες ενόψει των επόμενων αγώνων. Ο Κέρκεζ γνωρίζει πως η ομάδα του δυσκολεύεται, ενώ το σημερινό εμπόδιο είναι σαφώς πολύ… ψηλό και σημαντικό.


Η Ανόρθωση έχει… σουλουπώσει την αμυντική της λειτουργία, κάτι που έχει αναλύσει πολύ ο Βόσνιος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις. Η κορυφή έχει… γλυκάνει τους γαλαζοκίτρινους οι οποίοι αφού έφτασαν σ’ αυτήν δεν θέλουν να κατέβουν. Μπορεί ο στόχος της Ευρώπης να καθορίστηκε το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο η πορεία της ΑΕΛ της επιτρέπει να ονειρεύεται αφού μπορεί να χτυπήσει κάθε αντίπαλο.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο προπονητής της ΑΕΛ δεν έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Παπαφώτη, Αντρέα Αβραάμ και Ντανίλο, ενώ επιστρέφει ο Σάντος ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι.

Κατηγορίες