Το… βιολί της

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ

Δημοσιευτηκε:

Το… βιολί της

Πολλά, πάρα πολλά είναι τα θετικά που κρατά η ΑΕΛ από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε 2-0 των γαλαζοκιτρίνων χωρίς να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Έκανε απλώς τα αυτονόητα και ήταν ουσιαστική στην αντίπαλη εστία. Παρά το γεγονός πως η ομάδα της πρωτεύουσας παραπαίει, αυτό δεν παρέσυρε τους παίκτες του Κέρκεζ, οι οποίοι ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και μοιάζουν πλέον… ασταμάτητοι, καθώς κανείς πλέον δεν μπορεί να πει με σιγουριά πού θα σταματήσει η ΑΕΛ!

Η Ευρώπη μοιάζει πολύ… λίγη, χαριτολογώντας, μπροστά σε αυτά που έχει πετύχει η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων στον φετινό μαραθώνιο. Βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και τον Απόλλωνα, ενώ παράλληλα αρνείται πεισματικά να χάσει στο Τσίρειο, το οποίο έχει μετατρέψει σε κάστρο. Η ομάδα της Λεμεσού παραμένει αήττητη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο σπίτι της (10 νίκες, μία ισοπαλία), γεγονός που έχει προσφέρει αυτοπεποίθηση, και όχι μόνο.

Πέραν αυτού, ο Κέρκεζ έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του κι άλλα θετικά. Ο Αντρέ Τεϊσέιρα έχει ανοίξει λογαριασμό καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ στο ντέρμπι της ομάδας του, οι Μπουνόζα και Έουλερ έχουν επιστρέψει μετά από πολλές εβδομάδες απουσίας (χρειάζονται χρόνο), ο Βοζίνια στάθηκε στο ύψος του και στα τελευταία λεπτά που ο ΑΠΟΕΛ πίεσε εξουδετέρωσε τον κίνδυνο, και τέλος ο Μαέ έφτασε ήδη τα οκτώ γκολ και χτίζει νέο σερί.

Αν ο Βόσνιος τεχνικός προσθέσει και τους νεοαποκτηθέντες που θα αρχίσουν να μπαίνουν κι αυτοί στο… πετσί της ομάδας, τότε η ΑΕΛ θα γίνει ακόμα πιο δυνατή ενόψει των τριών εναπομεινάντων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τα πλέι οφ, για τον Κέρκεζ και τους παίκτες αυτά… αργούν, αφού βλέπουν μόνο τις επόμενες υποχρεώσεις τους.

Στο αγωνιστικό, ανησυχία προέκυψε στην ΑΕΛ με τον τραυματισμό του Μεντόγεβιτς που αποχώρησε τραυματίας και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί εντός των επόμενων 24ωρων ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Πάφο. Όσον αφορά τους Μπουνόζα-Έουλερ χρειάζονται χρόνο, καθώς απείχαν για αρκετές εβδομάδες, γεγονός που επισήμανε και ο Κέρκεζ. Πάντως, ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους. Αντίστροφα μετρούν για επιστροφή οι Παπαφώτης και Ανδρέας Αβραάμ.

Κατηγορίες