ΑΕΛ: Μεσοβδόμαδα πιάνει δουλειά και κάνει ντεμπούτο με Οθέλλο

Δημοσιευτηκε:

ΑΕΛ: Μεσοβδόμαδα πιάνει δουλειά και κάνει ντεμπούτο με Οθέλλο

Mέχρι την Τρίτη αναμένεται στην Κύπρο ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Τόνι Κοσκέλα, προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Λεμεσού βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Φινλανδός αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους γαλαζοκίτρινους την Τετάρτη, πιάνοντας αμέσως δουλειά για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.

Ο Κοσκέλα θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Οθέλλο.

Σημειώνεται ότι θα έρθει στο νησί με τον Μίκο Λίνγκελ Ζουχάνι, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο ως βοηθός προπονητής.

 

 

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

Κατηγορίες