ΑΕΛ: Με τη σφραγίδα του κόουτς

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

ΑΕΛ: Με τη σφραγίδα του κόουτς

Η ΑΕΛ με το πέρας της 2ης αγωνιστικής έχει το απόλυτο και αυτό ασφαλώς αφήνει άπαντες ικανοποιημένους στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο. Και μπορεί στα φιλικά να μην πανηγυρίστηκε νίκη, στα επίσημα όμως βρίσκει τον τρόπο για την ώρα.

Χαρούμενος είναι ασφαλώς και ο προπονητής της Χρίστος Χαραλάμπους, ο οποίος με τις νίκες «κερδίζει» χρόνο για να βελτιώσει το σύνολό του.

Πάντως δεν «κοιμήθηκε«» στον πάγκο απέναντι στην ΑΕΖ. Και πριν τραυματιστεί ο Μακρής, είχε σχέδια να κάνει την πρώτη αλλαγή και να περάσει τον Χέντι ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2.

Με την έντασή του, έσπρωξε και τους παίκτες της ΑΕΛ στην ανατροπή, ενώ άλλες δύο αλλαγές του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Τόσο ο Σρνιτς όσο και ο Παπαφώτης μπήκαν μέσα και σκόραραν και αυτό ασφαλώς πιστώνεται και στον προπονητή.

Τα… πανηγύρια μπαίνουν στην άκρη. Στον ορίζοντα είναι ο εκτός έδρας αγώνας με την Πάφο FC και εκεί η ΑΕΛ θα κυνηγήσει να τριτώσει το καλό. Απόντας θα είναι και πάλι ο τιμωρημένος Ντεγοέστ, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Τζάλμα Σίλβα που ταλαιπωρείται από θλάση.