Με… έξτρα πίεση στη Λεμεσό η ΑΕΚ και το διπλό είναι μονόδρομος

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Με… έξτρα πίεση στη Λεμεσό η ΑΕΚ και το διπλό είναι μονόδρομος

H νίκη της Ομόνοιας έβαλε επιπρόσθετη πίεση στην ΑΕΚ για διπλό απόψε (19:00) στη Λεμεσό επί του Άρη.

Η ομάδα της Λάρνακας θέλει τη δεύτερη νίκη σε βάρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ούτως ώστε να πάρει τη διαφορά στο +4 και ουσιαστικά να αγκαλιάσει την 3η θέση που δίνει σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι μονόδρομος το διπλό ούτως ώστε ναν να μην δώσει δικαιώματα.

Στο πίσω μέρος του μυαλού είναι φυσικά και το ματς της Τετάρτης για τα ημιτελικά του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Έτσι η σωστή διαχείριση του ρόστερ ώστε η ΑΕΚ να πετύχει τους δύο βασικούς της στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι το μεγάλο στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Χένινγκ Μπεργκ κι ενώ η ομάδα της Λάρνακας εισέρχεται από σήμερα Κυριακή (27/4) σε ένα 11ήμερο φωτιά, με τέσσερα κομβικά παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο.

Μέχρι (και) την 7η Μαΐου, οπόταν η ΑΕΚ θα δώσει τον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ομόνοια, το συγκρότημα του Μπεργκ θα κληθεί να αγωνιστεί Κυριακή- Τετάρτη για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. Θα χρειαστεί (λογικά) η επιστράτευση ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. 

Το rotation φαντάζει επιτακτική ανάγκη και μένει να φανεί πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες που πιθανόν να κληθούν από τον Νορβηγό τεχνικό να αγωνιστούν σε κάποια από τα παιχνίδια αυτά, οι οποίοι προηγουμένως ήταν μόνιμα παγκίτες.

Δεν αποκλείεται ο Μπεργκ να φρεσκάρει κάπως την ομάδα του, σε μια προσπάθεια να προφυλάξει ή να ξεκουράσει κάποιους θεωρητικά βασικούς ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την Ομόνοια. Ως εκ τούτου, διεκδικούν φανέλα βασικού παίκτες όπως οι Ανγκιέλσκι, Σολ, Γκάμα, Μιραμόν και Σουάρες, ενώ ενδεχομένως να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Γκαρσία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.