Aν έχει τον νου της, θα παίξει ρέστα στα πλέι οφ!

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 5.6.2024
Aν έχει τον νου της, θα παίξει ρέστα στα πλέι οφ!

Βατός φαντάζει ο δρόμος της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι τα πλέι οφ του Conference League. Όπως έγινε χθες γνωστό, εάν η ΑΕΚ περάσει τον σκόπελο του β΄ προκριματικού γύρου, όπου θα βρίσκεται στους «ισχυρούς» της κλήρωσης, θα βρεθεί εκ νέου στους «ισχυρούς» και στην κληρωτίδα για τον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Και τούτο, διότι η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται με 8.000 βαθμούς στο όριο και κερδίζει τη θέση.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η ΑΕΚ παρουσιαστεί σοβαρή στα πρώτα τέσσερα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, λογικά θα βρεθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου θα μπορέσει, αν και «αδύνατη», να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για να περάσει στη φάση των ομίλων. Αν συμβεί αυτό, θα είναι για 4η φορά στην ιστορία της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του β΄ προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου, ενώ τα παιχνίδια του γ΄ προκριματικού στις 8 και 15 Αυγούστου. Τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου. Η ΑΕΚ θα μάθει τον πρώτο της αντίπαλο στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου στις 19 Ιουνίου. Η κλήρωση για τον γ΄ προκριματικό γύρο θα γίνει στις 22 Ιουλίου και η κλήρωση για τα πλέι οφ στις 5 Αυγούστου.

Στην Κύπρο ο Φεράντο

Στο μεταξύ, στην Κύπρο βρίσκεται ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Χουάν Φεράντο, ο οποίος από τις 17 του μήνα πιάνει δουλειά με τις εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, ενώ η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη στις 19 Ιουνίου. Η αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είναι προγραμματισμένη στις 26 Ιουνίου (μέχρι τις 7 Ιουλίου). Ο Φεράντο είναι σε συνεχή επαφή με τον Τσάβι Ρόκα για τα θέματα του μεταγραφικού προγραμματισμού της ομάδας.

Τα έργα στην μπουτίκ

Σε μια άλλη εξέλιξη, συνεχίζονται τα έργα για δημιουργία της νέας μπουτίκ της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο «ΑΕΚ Αρένα», όπου θα εκτίθενται προς πώληση όλα τα νέα προϊόντα της ομάδας σε έναν μεγαλύτερο και πιο μοντέρνο χώρο. Πιστεύεται ότι η νέα μπουτίκ θα λειτουργήσει με τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ως εκ τούτου, πριν από τους αγώνες οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα της αρεσκείας τους, κάτι που ο κόσμος ζητούσε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η ΑΕΚ

Μεγάλες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Μεγάλες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Μεγάλες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ομάδα της β’ κατηγορίας απέναντι στην ΑΕΚ

Ομάδα της β’ κατηγορίας απέναντι στην ΑΕΚ

Ομάδα της β’ κατηγορίας απέναντι στην ΑΕΚ

Ξεκινάει από Ουγγαρία ή Ρουμανία η ΑΕΚ

Ξεκινάει από Ουγγαρία ή Ρουμανία η ΑΕΚ

Ξεκινάει από Ουγγαρία ή Ρουμανία η ΑΕΚ