Δεν πατάει φρένο η ΑΕΚ και σκαρφάλωσε 2η!

Δημοσιεύθηκε 26.1.2024
Δεν πατάει φρένο η ΑΕΚ και σκαρφάλωσε 2η!

Πήρε φόρα για τα καλά και ανεβαίνει σκαλοπάτια η ΑΕΚ που έκανε… απόδραση από το «Στέλιος Κυριακίδης» επικρατώντας με 1-3 της Καρμιώτισσας. Η 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και η 9η με τον Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο, έχοντας επίσης δύο ισοπαλίες, έφερε τους κιτρινοπράσινους προσωρινά στη 2η θέση του πίνακα που μένουν σε «αχτίνα» διεκδίκησης του πρωταθλήματος, όντας στο -6.

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε αλλά είχε απέναντι της ένα πιο ποιοτικό αντίπαλο και με τη νέα ήττα έμεινε στην 11η θέση και στους 14 βαθμούς.

Ο Ράφα Λόπες με ένα εξαιρετικό σουτ στο 32΄ έβαλε σε θέση οδηγού την ΑΕΚ ενώ στο 40΄ στάθηκε άτυχος αφού το αριστερό του σουτ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Άντος. Και εκεί που θεωρούσε πως θα πήγαινε με πλεονέκτημα στα αποδυτήρια, στο 45΄+1΄ ο Θεοδώρου, με πλασέ μετά από γύρισμα του Κατσαντώνη, «πλήγωσε» τους κιτρινοπράσινους.

Όμως στην επανάληψη, μπήκε αποφασισμένη να μην αφήσει βαθμούς στην Πάφο. Και αφού το δοκάρι στάθηκε... απέναντι στο 51΄ σε πλασέ του Γκάμα, ο Φαράζ ένα λεπτό μετά έβαλε σε θέση οδηγού την ΑΕΚ, η οποία δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και στο 88΄ ο Τρισκόφσκι ολοκλήρωσε το νικηφόρο πέρασμα από το «Στέλιος Κυριακίδης» με εύστοχο πλασέ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

- Τέλος αγώνα

88΄ - ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Σολ έδωσε την κατάλληλη ώρα στον Τρισκόφσκι που με πλασέ, ουσιαστικά έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.

84΄ - Δυνατό σουτ από τον Τρισκόφσκι, ο Άντος ήταν έτοιμος και απέτρεψε τον κίνδυνο.

82΄ - Ο Ρομπέρζ διώχνει σε κόρνερ την υστάτη, πριν ο Κατσαντώνης κάνει την προβολή.

52΄ - ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Φαράζ μπήκε από δεξιά και με δόση τύχης αυτή τη φορά αφού η μπάλα κτύπησε στον Χριστοφόρου και πέρασε πάνω από τον Άντος, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους κιτρινοπράσινους.

51΄ - Ο Γκάμα μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ με εξαιρετικό φάλτσο αλλά το δοκάρι στάθηκε ξανά σύμμαχος του Άντος.

- Ξεκίνησε το β΄ μέρος

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

45΄+1 - ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα: Ο Θεοδώρου με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από γύρισμα του Κατσαντώνη, ισοφαρίζει για την ομάδα των Πολεμιδιών.

40΄ - Ο Λόπες από το ύψος της περιοχής, έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Άντος.

33΄ - ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Ράφα Λόπες με ωραίο μονοκόμματο σουτ έπειτα από σέντρα του Μιλίτσεβιτς, ανοίγει το σκορ για τους Λανρνακείς.

23΄ - Ο Άντος έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ από καλή θέση του Ντίμερς.

- Χωρίς καμία μεγάλη φάση, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο αλλά να μην βρίσκει διαδρόμους.

- Ξεκίνησε η αναμέτρηση

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Άντος, Χριστοφόρου (88΄ Χαραλάμπους), Πάβλοβετς, Αγγελή, Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Μπεν Σαλάμ (46΄ Ρόσι), Σουκ (70΄ Ψύχας), Ντούμπια, Θεοδώρου (70΄ Ματθαίου), Κατσαντώνης.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Σάντσες (57΄ Σάντσες), Λέδες, Γκάμα (73΄ Μάμας), Ντίμερς, Τόνγκια (80΄ Τρισκόφσκι), Φαράζ (80΄ Ρομπέρζ), Λόπες (73΄ Σολ).

ΣΚΟΡΕΡ: 45΄+1 Θεοδώρου / 33΄ Λόπες, 52΄ Φαράζ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 60΄ Ντούμπια / 45΄ Σάντσες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

VAR: Μομσίλο Μάρκοβιτς

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση