Το εξαιρετικό στοιχείο της Καρμιώτισσας και ο Χάουγκεν αλά… Άμπραχαμ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Το εξαιρετικό στοιχείο της Καρμιώτισσας και ο Χάουγκεν αλά… Άμπραχαμ

Για τον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα, την ενίσχυση με τον Φρέντρικ Χάουγκεν και τις σκέψεις του για τα επόμενα βήματα για τον προγραμματισμό ενόψει του Ιανουαρίου μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή, στη σημερινή (22/12) συνέντευξη Τύπου.


Για τον αγώνα με Καρμιώτισσα: «Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Καρμιώτισσα είναι μια καλή ομάδα, έχει εξαιρετική μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Στόχος μας οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία».


Για την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, τον Φρέντρικ Χάουγκεν: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Άμπραχαμ. Θέλαμε να κινηθούμε γρήγορα, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί αυτή την στιγμή. Μας απασχολεί μόνο το αυριανό παιχνίδι».


Για το αν βλέπει το αυριανό παιχνίδι σαν ρεβάνς της ήττας του με τον Απόλλωνα: «Δεν το βλέπω σαν ρεβάνς. Είναι νέο παιχνίδι για μένα, ούτε προϊστορίες βλέπω».


Αν θα γίνουν άλλες κινήσεις: «Όπως είπα και τις προηγούμενες φορές, θα γίνει μόνο αν είναι να έρθει κάποιος παίκτης για να μας βοηθήσει. Φέραμε ένα παίκτη έτοιμο, με αγωνιστικά λεπτά».


Αν θα κινηθεί η ΑΕΚ και για τις τέσσερις προσθήκες: «Αυτό θα το αποφασίσουμε μετά το αυριανό παιχνίδι».


https://www.youtube.com/watch?v=3h2cNChpWJE&feature=emb_title

Κατηγορίες