Καταλά: «Δεν ανησυχώ. Τους εμπιστεύομαι περισσότερο από ποτέ»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 4.2.2022
Καταλά: «Δεν ανησυχώ. Τους εμπιστεύομαι περισσότερο από ποτέ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (5/2, 17:00) εντός έδρας αγώνα με τον Άρη για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Ξέρουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε πώς παίζει ο Άρης, τι παίκτες έχει, αλλά περισσότερο από ποτέ εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και ξέρω ότι θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε και να κάνουμε καλό παιχνίδι».


Αν αγχώνεται από το ότι αγνοεί τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια κι αν θεωρεί πως το παιχνίδι είναι ευκαρία να ξαναμπεί στον σωστό δρόμο: «Δεν ανησυχώ. Eίναι αλήθεια ότι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά δεν ανησυχούμε. Είναι αλήθεια πως αύριο είναι μια ωραία ευκαιρία να νιώσουμε ξανά καλά. Θα τα δώσουμε όλα, θα δουλέψουμε μέχρι το τέλος για να το κάνουμε και να επιστρέψουμε στον δρόμο μας. Αλλά δεν ανησυχώ, ξέρω οι παίκτες πώς δουλεύουν, πώς προπονούνται και είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω σε αυτούς».


Για το ότι η ΑΕΚ με τον Εθνικό υστέρησε στη δημιουργία και γιατί υστερεί σε απόδοση τελευταίως σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή. Δεν είναι εύκολο με μια ομάδα που κάθεται πίσω και περιμένει να κτυπήσει στην αντεπίθεση, αλλά φυσικά μας έλειψε η αποφασιστικότητα, η πίστη στον εαυτό μας, να κυνηγάμε κάθε μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, αυτό δεν το κάναμε και παρότι είχαμε την κατοχή δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε θετικοί και αποφασιστικοί. Για τα τελευταία παιχνίδια γενικά, όντως δεν είχαμε ανάλογα αποτελέσματα αλλά η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες, η εμφάνιση θεωρώ είναι καλή, ήταν καλή. Ο τρόπος που θέλαμε να παίξουμε είναι ίδιος. Μας έλειψε αποφασιστικότητα, η επιθετικότητα, η πείνα να βρούμε το γκολ. Ο τρόπος που παίζουμε είναι ίδιος. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε θετικοί, να πιέσουμε τους εαυτούς μας. Αυτός είναι ο τρόπος να επανέλθουμε».


Για την ετοιμότητα των τελευταίων αποκτημάτων και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Άλτμαν και ο Παναδέρο ναι, θα είναι στην αποστολή. Προπονούνται με την ομάδα, λίγες μέρες όμως, ίσως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να είναι πλήρως έτοιμοι. Έχουν έρθει με ενέργεια και φιλοδοξία και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Για το παιχνίδι με τον Άρη δεν έχουμε προβλήματα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι, το τι θα αλλάξω... είναι ότι πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο, να πιστέψουμε στην ομάδα και τους παίκτες μας, να πιέσουμε τον εαυτό μας, να κάνουμε το καλύτερο, αυτό είναι το πιο σημαντικό, αποφασιστικότητα, φιλοδοξία, όχι το σύστημα, η διάταξη και οι αλλαγές».


Για τον κόσμο: «Εκτιμούμε πάρα πολύ την υποστήριξή του, τον ευχαριστούμε. Είπαμε ήδη για τη δύναμη που μας δίνει, τις θυσίες που κάνει με το κρύο και το οικονομικό. Τώρα, η καλύτερη υποστήριξη είναι η καλή ενέργεια. Να μοιραστεί την ίδια φιλοδοξία και όραμα για την ομάδα. Να μας υποστηρίζουν όλη την ώρα με θετική ενέργεια για να μπορέσουν οι παίκτες να δώσουν τα πάντα για την ομάδα».


Για το ότι δεν σκοράρει τελευταίως κι αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι: «Ναι, το προσπαθούμε, δουλεύουμε σε αυτό. Ψάχνουμε τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε το καλύτερο από την ομάδα, ατομικά και συλλογικά. Προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο. Η μεγαλύτερη μου ευθύνη σαν προπονητής, ό,τι κάνουμε, είναι για την καλύτερη εμφάνιση των παικτών και της ομάδας, προσπαθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει αύριο και θα είμαστε χαρούμενοι».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση