Συνάντηση για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου

Δημοσιεύθηκε 11.7.2023
Συνάντηση για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου

Σύσκεψη με θέμα τις διοργανώσεις Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα Γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της επόμενης χρονιάς καθώς και της διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Συζητήθηκαν επίσης τα χρονοδιαγράμματα διεξαγωγής των επόμενων διοργανώσεων οι οποίες προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Απριλίου 2024.

Στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες έξι ομάδες που συμμετείχαν και στο περσινό πρωτάθλημα:

Apollon Ladies, Λευκοθέα Λατσιών, Ομόνοια Λευκωσίας, Άρης Λεμεσού, Lakatamia FC, Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την 1η Οκτωβρίου 2023 και θα προηγηθεί μέσα Σεπτεμβρίου ο αγώνας Super Cup μεταξύ των ομάδων Apollon Ladies - Ομόνοια Λευκωσίας.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!