BINTEO: Ο Ζοέλ Μολ χάρισε τρόπαιο στη Σερβέτ μετά από 23 χρόνια!

Δημοσιεύθηκε 2.6.2024
BINTEO: Ο Ζοέλ Μολ χάρισε τρόπαιο στη Σερβέτ μετά από 23 χρόνια!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του κυπέλλου της Σερβέτ απέναντι στη Λουγκάνο ήταν ο Ζοέλ Μολ. Από δικές του απεκρούσεις στον τελικό κυπέλλου, η Ελβετική ομάδα πανηγύρισε τρόπαιο έπειτα από 23 χρόνια.

Ο Κυπροποιημένος Ελβετός που αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή της Εθνικής μας κάτω από τα δοκάρια, σταμάτησε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, σε μία διαδικασία που ολοκληρώθηκε στο 9-8!

Και μάλιστα πέρασε ως αλλαγή στο 119 για αυτό τον λόγο, κίνηση που αποδείχθηκε σοφή.

Ο τελικός διεξήχθη στο Stadion Wankdorf της Βέρνης μπροστά σε 27.000 θεατές και η Σερβέτ μετά από μια δραματική διαδικασία στα πέναλτι (εκτέλεσε 12!), κατέκτησε το 8ο Κύπελλο της ιστορίας της και πρώτο μετά το 2001!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις