Γ. Κούμας: «Διοργάνωση που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου»

Δημοσιεύθηκε 3.4.2024
Γ. Κούμας: «Διοργάνωση που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO Under-17 στην Κύπρο, τονίζοντας πως αυτή η διοργάνωση αποτελεί τεράστια πρόκληση για όλους στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την επιτυχία της διοργάνωσης, της μεγαλύτερης που φιλοξένησε ποτέ η Κύπρος» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Κούμας, προσθέτοντας επίσης «πως είμαστε πολύ περήφανοι για τη φιλοξενία της και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την ανάγκη της παρουσίας του κόσμου στους αγώνες.

«Είναι μια διοργάνωση που δίνει την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές να εμφανιστούν στην ποδοσφαιρική σκηνή. Ο νικητής θα είναι ένας, όσοι όμως θα λάβουν μέρος στους αγώνες θα συμμετάσχουν στον ενθουσιασμό του παιχνιδιού. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τη διοργάνωση και να είναι στα γήπεδα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις