ΒΙΝΤΕΟ: Τα στιγμιότυπα της ιστορικής πρώτης νίκης

Δημοσιεύθηκε 27.9.2023
ΒΙΝΤΕΟ: Τα στιγμιότυπα της ιστορικής πρώτης νίκης

Η ιστορική νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο Δασάκι με 1-0 επί της ομάδας των Νησιών Φαρόε δημιούργησε πολύ καλές προϋποθέσεις για την παρουσία της στον 3ο όμιλο της Γ' Κατηγορίας του Nations League.

Μετά από δύο αγωνιστικές η Κύπρος εξασφάλισε τέσσερις βαθμούς και ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη φάση των υποχρεώσεων της, αναμένοντας τις επόμενες εντός Οκτωβρίου.

Στις 27 Οκτωβρίου η Εθνική μας θα φιλοξενήσει το Μαυροβούνιο και στις 31 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Νησιά Φαρόε με στόχο να συνεχίσει την καλή αγωνιστική της παρουσία με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα αγώνες στον όμιλο μας:

Αζερμπαϊτζάν - Κύπρος 1-1

Νησιά Φαρόε - Μαυροβούνιο 0-1

Κύπρος - Νησιά Φαρόε 1-0

Μαυροβούνιο - Αζερμπαϊτζάν 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αζερμπαϊτζάν 2-1 4
2. Κύπρος 2-1 4
3. Μαυροβούνιο 1-1 3
4. Νησιά Φαρόε 0-2 0

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις