Κετσπάγια: «Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Δημοσιεύθηκε 7.6.2023
Κετσπάγια: «Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τιμούρ Κετσπάγια πριν την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Κύπρου ενόψει των αγώνων με Νορβηγία και Γεωργία.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να παίζεις αυτή την περίοδο, αλλά δεν είναι μόνο εμείς που παίζουμε. Είναι όλη η Ευρώπη, γι’ αυτός θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια.

Ξέρουμε έχουμε κάποιες απουσίες αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Έχουμε δέκα ημέρες για να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια. Σε αυτή την περίοδο, επειδή δεν έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους θα είναι μαζί μας όλοι οι ποδοσφαιριστές και ελπίζω αυτές οι ημέρες να είναι αρκετές για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σίγουρα είναι διαφορετικά για εμένα. Έχω πει πολλές φορές η Γεωργία είναι η χώρα μου, που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που μου έδωσε όλα αυτά που μου έχει δώσει, αλλά η Κύπρος δεν είναι ξένη χώρα. Ζω εδώ 30 χρόνια, η γυναίκα μου είναι Κύπρια, η κόρη μου μισή Κύπρια μισή Γεωργιανή. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο γιατί η Γεωργία έχει πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες χώρες και που έχουν διακριθεί στα πρωταθλήματά τους. Και το παιχνίδι με την Νορβηγία είναι δύσκολο».

Για τους Κβαρατσχέλια και Χάαλαντ:

«Θα χρειαστούμε να τους μαρκάρουμε καλά ώστε να μην μας δημιουργούν πρόβλημα, θα δούμε στα παιχνίδια πόσο εφικτό είναι.

Για τους νέους:

Πάντα αλλάζει όταν είσαι εθνική ομάδα. Δεν είναι μόνο οι απουσίες, κάποιοι παίκτες που διακρίθηκαν μπορείς να τους καλέσεις στην εθνική ομάδα, να τους δεις από κοντά και γιατί όχι αν έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να δείξουν ότι αξίζουν να παίζουν στην εθνική ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις