Πετάει για Ισραήλ η εθνική με στόχο... άλλη εικόνα

Δημοσιεύθηκε 19.11.2022
Πετάει για Ισραήλ η εθνική με στόχο... άλλη εικόνα

Στο αεροπλάνο για να πετάξει για το Ισραήλ μπαίνει το πρωί του Σαββάτου (19/11) η αποστολή της εθνικής μας ομάδας.

Μετά το φιλικό της Τετάρτης με τη Βουλγαρία στο «ΑΕΚ Αρένα» όπου ηττήθηκε με 2-0 η Κύπρος στοχεύει στο δεύτερο φιλικό με το Ισραήλ (Κυριακή 20/11, 18:30) στην Πετάχ Τίκβα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα και βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Όχι μόνο για να αυξήσει τις πιθανότητές της να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά και για να πάρει ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση, στο τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη του επόμενου κύκλου επίσημων υποχρεώσεων, τον ερχόμενο Μάρτιο για τα προκριματικά του Euro 2024.

H προετοιμασία της εθνικής μας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στις 17:45 στο στάδιο «Ha Moshava - Petah Tikva» ενώ θα προηγηθεί στις 17:15 η συνέντευξη Τύπου στην οποία θα μιλήσουν ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια κι ένας ποδοσφαιριστής.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βουλγαρία θα απουσιάσει ο Κωνσταντίνος Λαΐφης για προσωπικούς λόγους, ενώ οριστικοποιήθηκε πως ο Ρομπέρζ δεν θα παίξει ούτε σ' αυτό το παιχνίδι καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ως εκ τούτου, στην αποστολή της εθνικής μας βρίσκονται οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Ραφαήλ Μάμας, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Αντωνιάδης, Παύλος Κορρέα, Μιχάλης Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Γιώργος Εφραίμ, Χρίστος Γουήλερ, Δημήτρης Δημητρίου, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ματία Σπόλιαριτς, Λένος Σωφρονίου, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χρίστος Σιέλης, Στέλιος Ανδρέου, Αλεξάντερ Γκόγκιτς και Γρηγόρης Κάστανος.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας με το Ισραήλ δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά παρά μόνο διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις