Κούμας: «Νάμπου θέλεις κύριε, να λαλώ 'συγνώμη συγνώμη συγνώμη';» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε 7.9.2022
Κούμας: «Νάμπου θέλεις κύριε, να λαλώ

Διαφωνία που προκάλεσε μικρή ένταση στην αίθουσα που φιλοξένησε τη συνέντευξη Τύπου της ΚΟΠ για την παρουσίαση του Τιμούρ Κετσπάγια, προέκυψε μεταξύ δημοσιογράφου και του προέδρου της ομοσπονδίας Γιώργου Κούμα.

Αφότου ο Κούμας σημείωσε ότι η καλοπροαίρετη κριτική από τα ΜΜΕ είναι καλοδεχούμενη, ο δημοσιογράφος Στέλιος Παπαμωυσέως πήρε τον λόγο και τόνισε πως πρέπει να δέχονται και τη σκληρή κριτική, καθώς η εθνική είναι όλων μας, υπάρχουν απαιτήσεις κι οφείλουμε να τοποθετούμαστε αυστηρά.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ αρχικά απάντησε: «Τόσα χρόνια που με ξέρεις, πήρα κανέναν από εσάς τηλέφωνο να πω 'ρε φίλε γιατί το κάμνεις τούτο;'» όχι, η θέση του προπονητή και του προέδρου είναι να δέχονται κριτική, είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εκείνο που θέλουμε από εσάς είναι να μας βοηθήσετε να φέρουμε πίσω τον κόσμο διότι η εθνική Κύπρου είναι όλων μας, δεν είναι να τη θυμόμαστε μια βδομάδα πριν ξεκινήσει, πρέπει σαν δημοσιογράφοι να εμπεδώσετε κάποια πράγματα στον κόσμο και τα σωματεία».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ανέφερε στον Κούμα τα εξής: «Όταν κάνετε λάθος εσύ και ο πρόεδρος της επιτροπής κι έχετε την ευθύνη για προπονητές, σας το λέμε μια, δυο, προσπαθείτε να δικαιολογήστε τα αδικαιολόγητα... κράτησες προπονητή που έκανε μια νίκη σε 22 αγώνες με ομάδες Γ' και Δ' κατηγορίας, γίναμε περιπαίξιμο του κάθε αρχαρίου, ήττα από Λουξεμβούργο δικαιολογία, ήττα από Μάλτα δικαιολογία, μεγάλες αποτυχίες σας, αλλά δεν άκουσα ένα mea culpa».

Κι ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας απάντησε... «Να σου απαντήσω. Όταν πήραμε κάποιους προπονητές τους πήραμε με συγκεκριμένο πλάνο. Κάναμε λάθος κι είπαμε mea culpa. Νάμπου θέλεις κύριε Παπαμωυσέως, να φκω να λαλώ 'συγνώμη συγνώμη συγνώμη'; Τον πρώτο μήνα που έκανε τρία αποτελέσματα ο κ. Κωστένογλου επιάσατε όλοι σημαία. Μετά υπήρχαν κάποιοι λόγοι και δεν πήγε καλά, για αυτό έφυγε. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιοι άλλοι λόγοι, δεν θέλω να τους πω δημόσια, υπάρχουν συμβάσεις κι αυτά. Είπα και σήμερα 'κάναμε λάθη' αλλά άργησες να έρθεις. Προσπαθούμε να κάνουμε ένα ξεκίνημα και πάμε να βρούμε το πτώμα και το τι έγινε... δεν με ενδιαφέρει. Όπως λέω και στα σωματεία μου, κύριοι, τούτος είμαι. Θέλετε με, είμαι δαμέ, εν με θέλετε στείλτε μου σπίτι μου. Ο γέγονε γέγονε, σήμερα ένα είναι το σημαντικό, το τι θα κάνουμε».

Δείτε από το 47:00 μέχρι το 53:00 του βίντεο:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις