Τσακώθηκαν Κετσπάγια-Κούμας, ταξίδεψαν δίπλα-δίπλα και δεν αντάλλαξαν λέξη!

Δημοσιεύθηκε 7.9.2022
Τσακώθηκαν Κετσπάγια-Κούμας, ταξίδεψαν δίπλα-δίπλα και δεν αντάλλαξαν λέξη!

Τσακωμό του με τον Τιμούρ Κετσπάγια στο παρελθόν αποκάλυψε ο Γιώργος Κούμας!

Κατά την παρουσίαση του νέου μας ομοσπονδιακού προπονητή και μετά που ο Γεωργιανός κλήθηκε να μιλήσει για τη σκληρή κριτική που είχε ασκήσει στην ΚΟΠ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πήρε τον λόγο, σημειώνοντας πως όσα είχε πει ο Κετσπάγια ήταν καλοπροαίρετα, ενώ μίλησε και για όταν είχαν τσακωθεί, όταν ο Κούμας ήταν στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Η καλοπροαίρετη κριτική είναι καλοδεχούμενη. Ο Τιμούρ έλεγε τα πράγματα όπως τα έβλεπε, δημόσια, όχι πίσω από κλειστές πόρτες. Είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε ήταν καλοπροαίρετα. Σε προσωπικό επίπεδο τσακωθήκαμε όταν ήμουν στο Παραλίμνι. Έτυχε να ταξιδέψουμε δίπλα δίπλα και να μην μιλήσουμε. Σήμερα έχουμε έναν στόχο, την εθνική. Η επιλογή Τιμούρ ήταν η πιο κατάλληλη για να βοηθήσει την πατρίδα μας και σαν Κύπριος ελπίζω ότι θα το κάνει. Έκανα τα λάθη μου. Είναι όμως εύκολο να κρίνεις μετά το αποτέλεσμα. Την ώρα που τα έκανα ονειρευόμουν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ο Τιμούρ σαν καλός καραβοκύρης να οδηγήσει την εθνική σε καλά λιμάνια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις