Κωστένογλου: «Δεν είχαμε ψυχικές δυνάμεις ούτε σωματικές για να αντιδράσουμε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.6.2022
Κωστένογλου: «Δεν είχαμε ψυχικές δυνάμεις ούτε σωματικές για να αντιδράσουμε»

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα από το Κόσοβο, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων:


«Αρχίσαμε πολύ καλά το πρώτο ημίχρονο με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δημιουργήσαμε και κάποιες φάσεις στον αντίπαλο, ενώ δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου.


Στο δεύτερο ημίχρονο αυτή η εικόνα αλλοιώθηκε και στο πρώτο 20λεπτό ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε σε μια από αυτές να σκοράρει, σε χρονικό σημείο που θα προχωρούσαμε αλλαγές, αλλά δεν προλάβαμε πριν σκοράρει ο αντίπαλος.


Στη συνέχεια ρισκάραμε περισσότερο, αλλάξαμε το σχήμα αλλά σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε τις ψυχικές δυνάμεις ούτε και τις σωματικές για να αντιδράσουμε».


Καταλήγοντας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ανέφερε ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Β. Ιρλανδία:


«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε για τον αγώνα με την Ιρλανδία».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις