Κωστένογλου: «Να ανασυνταχθούμε για το καλοκαίρι» - ΒΙΝΤΕΟ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.3.2022
Κωστένογλου: «Να ανασυνταχθούμε για το καλοκαίρι» - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Νίκος Κωστένογλου, μετά τη νίκη της εθνικής μας επί της Εσθονίας (2-0) και την παραμονή της Κύπρου στην τρίτη κατηγορία του Nations League.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την αυτοθυσία που έδειξαν σε όλο αυτό το δεκαήμερο της προετοιμασίας και την παρουσία τους και στα δύο παιχνίδια. Το σημερινό βέβαια είχε και μια ιδιαιτερότητα το οποίο θα καθόριζε και ποια ομάδα θα παραμείνει στην τρίτη κατηγορία του Nations League, το οποίο βέβαια είχε και διάφορες αντιξόοτητες, παίξαμε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές. Αξίζουν πραγματικά συγχατητήρια επίσης γιατί σε όλο αυτό το δεκαήμερο είχαμε πάρα πολλά προβλήματα βασικών μας ποδοσφαιριστών που δεν ήρθαν και μέσα σε αυτή την προετοιμασία προέκυπταν καθημνερινά διάφορα προβλήματα με επιστέγασμα την απουσία του Γρηγόρη Κάστανου στη βασική ενδεκάδα. Θα έλεγα όμως ότι δώσαμε τη δυνατότητα, διευρύναμε τη δεξαμενή των ποδοσφαιριστών μας, τόσο στην κλήση όσο και στη συμμετοχή. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την παρουσία τους και θεωρώ ότι όσο η πορεία μας θα είναι ανοδική τόσο η συμπαράσταση και η παρουσία τους θα διευρύνεται. Χαμηλούς τόνους, ταπεινοί και θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε και να δούμε το καλοκαίρι το δύσκολο αυτό γκρουπ που έχουμε να αντιμετωπίσουμε διότι έχουμε πολύ ποιοτικές ομάδες που θα πρέπει να έχουμε ιδιαίτερη προετοιμασία».


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις