Όρθιος ο Άρης με δέκα ποδοσφαιριστές, ανάγκασε την Ομόνοια σε ισοπαλία!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Όρθιος ο Άρης με δέκα ποδοσφαιριστές, ανάγκασε την Ομόνοια σε ισοπαλία!

Ισόπαλία και από ένας βαθμός για την Ομόνοια και τον Άρη.

Μπορεί η Ομόνοια και ο Άρης να ήθελαν διακαώς τη νίκη στο ντέρμπι του ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική, ωστόσο το 0-0 αφήνει σαφώς πιο ευχαριστημένη την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 23ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπουράν.

Έτσι οι δύο ομάδες έφτασαν στους 13 βαθμούς και βλέπουν από απόσταση δύο βαθμών την κορυφή, εκεί όπου βρίσκονται Πάφος και ΑΠΟΕΛ.

Οι πράσινοι της Λευκωσίας ήταν καλύτεροι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπου παρότι σημείωσαν δύο γκολ, αμφότερα ακυρώθηκαν, το ένα ως οφσάιντ (Χατζηγιονάνης) και το άλλο για φάουλ στον Φοδέρινχαμ.

Η ομάδα της Λεμεσού, προσπαθούσε να βρει ρυθμό, ωστόσο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για αυτήν, όταν στο 23ο λεπτό έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπουράν, ο οποίος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα λίγων λεπτών.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ομόνοια καταγράφηκε στο 39ο λεπτό με τον Μάριτς, ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Φοδέρινχαμ έσωσε με ωραία απόκρουση.

Παρότι με ποδοσφαιριστή περισσότερο η Ομόνοια δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Αντιθέτως, ο Άρης στεκόταν αρκετά καλά και απειλούσε με κόντρα επιθέσεις.

Μετά το 54’ όταν ο Σεμέδο έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, η ομάδα του Μπεργκ, έδειχνε να δυσκολεύεται να απειλήσει.

Αντιθέτως, ο Άρης στο 66’ κέρδισε πέναλτι όταν το σουτ ου Κακουλλή βρήκε στο ανοικτό χέρι του Αγκουζούλ. Ωστόσο, ο Γκόλτσον, που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ!

Προς το τέλος της αναμέτρησης, η Ομόνοια ανέβασε στροφές και είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο 0-0 και πήραν από έναν βαθμό.

 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Τέλος της αναμέτρησης.

90+5' Πολύ καλό σουτ του Τάνκοβιτς, η μπάλα έξω.

90' Πολύ καλή στιγμή για την Ομόνοια, με τον Ανδρέου να κάνει το σουτ από κοντά και την μπάλα να βρίσκει πάνω στα σώματα των αμυτικών.

66'  Χαμένο πένλτι από τον Γκόλντσον! Η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια!

63' Πέναλτι για τον Άρη με τον Κακουλή να κάνει σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο ανοικτό χέρι του Αγκουζούλ.

61' Σουτ του Μάριτς η μπάλα έξω.

54' Μαέ και Σεμέδο άλλαξαν όμορφα την μπάλα με τον δεύτερο να μπαίνει απειλητκά μέσα στην περιοχή, να κάνει το πλασέ και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου (0-0)

39' Mεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Μάριτς, ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Φοδέρινχαμ έσωσε με ωραία απόκρουση. 

33' Κακό τελείωμα από τον Σεμέδο που ενώ βρέθηκε σε καλή θέση το σουτ του δεν ήταν το ιδανικό.

23' Mε δέκα ποδοσφαιριστές ο Άρης μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπουράν. Αποκτάει αριθμητικό πλεονέκτημα η Ομόνοια.

16' Δεύτερο γκολ που ακυρώνεται για την Ομόνοια. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Κουλιμπαλί, αλλά σύμφωνα με τον διαιστητή έγινε φάουλ στον Φοδέριχαμ.

13' Μετά από φάση διαρκείας, η Ομόνοια σκοράρει με τον Χατζηγιοβάνη, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Άρχισε το ματς

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Αγκουζούλ, Κίτσος, Μάριτς (83' Νεοφύτου), Εβάντρο, Σεμέδο, Χατζηγιοβάνης (73' Ανδρέου), Τάνκοβιτς, Μαέ.

ΑΡΗΣ: Φοδέρινχαμ, Καλούλου, Γκόλντσον, Μπαλόγκουν, Γιαγκό, Μπουράν, Χαραλάμπους (80' Μουσούντα), Νίκολιτς (89' Μάτισικ), Μοντνόρ (61' Μαγιαμπέλα), Μακόσλαντ (46' Κορέια), Κβιλιτάια (61' Κακουλλής).

ΣΚΟΡΕΡ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπουράν, Μακόσλαντ, Γκόλτσον

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 23' Μπουράν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανασίου Κυριάκος

Α' ΒΟΗΘΟΣ: Γεωργίου Παύλος

Β' ΒΟΗΘΟΣ: Χαράλαμπος Ιακώβου

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεχράνυ Ανδρέας

VAR: Kehlet Jakob

AVAR: Χριστοδούλου Μαρία

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Καπιτανής Κώστας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.