Αποφασισμένος και με απαιτήσεις ο Τσόκκος
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Παρουσιάζεται αποφασισμένος να αλλάξει επίπεδο την Ένωση.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Τσόκκος θέλει η ομάδα του να αποκτήσει νοοτροπία νικητή με όποιον αντίπαλο και εάν αγωνίζεται, για να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω.
Ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί θέλει παίκτες οι οποίοι να πιστέψουν ότι η Ένωση μπορεί να ξεφύγει από τη μιζέρια και τις περιπέτειες και πως μπορεί να αλλάξει επίπεδο.
Εμφανίσεις και ήττες όπως στα φιλικά με Αγία Νάπα και Ερμή σύμφωνα με τον πρόεδρο δεν ταιριάζουν στη δική του νοοτροπία και πλήττουν και το κύρος της ομάδας. Πάντως παρουσιάζεται αποφασισμένος να αλλάξει επίπεδο την Ένωση.
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (20/10) με τη Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε από χθες. Ο Γουστάβο Σιβιέρο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο φιλικό με τον Ερμή και θα επιδιώξει να αλλάξει κάποια πράγματα ενόψει Νέας Σαλαμίνας. Ο Αργεντινός προπονητής και οι παίκτες του στρώθηκαν στη δουλειά για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής.
Ο Ριέρα, που προέρχεται από τραυματισμό, θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε φουλ ρυθμούς, ενώ επιστρέφουν στις προπονήσεις από αύριο και οι Αμπαρτσουμιάν και Σπόλιαριτς που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές.