«Γεμάτος» στο ντέρμπι κορυφής ο Απόλλωνας

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Γεμάτος» στο ντέρμπι κορυφής ο Απόλλωνας

Ένας αγώνας στον οποίον με νίκη οι Λεμεσιανοί θα πάνε στο +4 από τους γαλαζοκίτρινους και θα μπουν στα πλέι οφ από θέση ισχύος

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 20/2)


 

Καμία δήλωση δεν έγινε εκ μέρους του Απόλλωνα στη διάρκεια της χθεσινής μέρας για την περιβόητη υπόθεση Φράνσις Ουζόχο. Το είχαν ξεκαθαρίσει άλλωστε με την προχθεσινή σύντομη ανάρτησή τους (αμέσως μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή) ότι δεν πρόκειται να δώσουν συνέχεια.


Περίμεναν ότι η Ανόρθωση θα προσφύγει στο Εφετείο, αφού το ίδιο θα έπρατταν κι αυτοί αν ήταν οι χαμένοι της υπόθεσης στο πρωτοβάθμιο όργανο της ΚΟΠ.


Μια μερίδα οπαδών των κυανολεύκων με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφτασαν σε σημείο να «πανηγυρίζουν» για το ότι η ομάδα ανέβηκε στην κορυφή. Από πλευράς διοίκησης ωστόσο δεν τήρησαν τέτοια στάση.


Στο Κολόσσι, τεχνική ηγεσία και παίκτες ετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον δεύτερο, πλέον, ΑΠΟΕΛ. Ένας αγώνας στον οποίον με νίκη οι Λεμεσιανοί θα πάνε στο +4 από τους γαλαζοκίτρινους και θα μπουν στα πλέι οφ από θέση ισχύος.


Κατά τις ενδείξεις, μόνο ο Μίλαν Κερμπρ, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση, θα είναι σίγουρα έξω.


Επιστρέφουν οι Γιώργος Βασιλείου, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Σάσα Μάρκοβιτς και Νταβίτ Φοπαλά, ενώ ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Έκτορ Γιούστε, μετά από 4,5 μήνες.


Οι Ρομπέρζ και Βασιλείου θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα, όπως και ο Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος διεθνής χαφ έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Αλκή περισσότερο για λόγους ξεκούρασης.

Κατηγορίες