Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Γιώργο Χριστοφόρου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2020
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Γιώργο Χριστοφόρου
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας για το θάνατο του Γιώργου Χριστοφόρου, όπως και η Αναγέννηση Δερύνειας της οποίας υπήρξε πετοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργο Χριστοφόρου για τον θάνατο του.

Ο Γιώργος πιστός οπαδός της ομάδας μας έχασε την μάχη σε ηλικία 39 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 15/2 και ώρα 14:30 στους Αγίους Πάντες στη Δερύνεια.

Στην κηδεία θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιο του σωματείου μας.

Αιωνία του η μνήμη».

H ανακοίνωση της Αναγέννησης Δερύνειας:

«Η οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ είναι από σήμερα το πρωί φτωχότερη. Ο Γιώργος Χριστοφόρου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών βυθίζοντας άπαντες στη θλίψη. Ο Γιώργος Χριστοφόρου τίμησε την φανέλα της ομάδας μας ως πετοσφαιριστής την δεκαετία του ’90 ξεκινώντας από της ακαδημίες μέχρι την αντρική ομάδα. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας. Ως ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλο ταξιδι φιλε Γιωργο!».

]]>

Έκαναν πίσω για Λαΐφη επειδή ζήτησε χρόνο

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Η εκτόξευση του Πίττα σε έναν χρόνο!