Η Ένωση έριξε τριάρα στη Δόξα

Δημοσιεύθηκε 21.12.2022
Η Ένωση έριξε τριάρα στη Δόξα

Με απίστευτη παραγωγικότητα, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες της, η Ένωση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2022, κερδίζοντας εκτός έδρας με το ευρύ 3-0 την Δόξα. Οι βυσσινί επέστρεψαν στις νίκες μετά από σχεδόν δύο μήνες, αφού η τελευταία ήταν στις 29 Οκτωβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό και από τότε ακολούθησαν πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Από την άλλη το συγκρότημα της Κατωκοπιάς έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κέρδος και είδε την ομάδα του Παραλιμνίου να την περνάει στη βαθμολογία. Στους 14 βαθμούς έφθασε η Ένωση, στους 11 έμεινε η Δόξα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν νωρίς προβάδισμα στο 16’ με τον Βουτσένοβιτς, ενώ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν άλλα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν, στο 22’ για οφσάιντ του Βουτσένοβιτς και στο 36’ για φάουλ που προηγήθηκε από τον Κοτσώνη και έτσι με παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε και το γκολ του Μέιρα.

Μετά από δύο αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της Δόξας, Ρικάρντο Σέου, η Δόξα πίεσε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μπένι. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά όμως ξεκαθάρισε το υπέρ της τρίποντο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Βουτσένοβιτς από κοντά να κάνει το 2-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα (54’) με προσωπική ενέργεια του Ντιαβαρά έγινε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

H εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

67'- Δύσκολα ο Σισκόφσκι στο σουτ του Ντα Σίλβα

54' ΓΚΟΛ. 0-3. Ο Ντιαβαρά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ

53' ΓΚΟΛ. 0-2. Ο Λαμί γύρισε στον Βουτσένοβιτς που απο κοντά πέτυχε το δεύτερο του τέρμα

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45+1' - ΔΟΚΑΡΙ. Με μακρινό σουτ ο Μπένι σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

36' - Με σουτ ο Μέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Mετά από έλεγχο από το VAR, ο διαιτητής πήγε το είδε και ακυρώθηκε. Ο λόγος ήταν φάουλ του Κοτσώνη σε παίκτη της Δόξας λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα

22'- O Boυτσένοβιτς στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ. Επικυρώθηκε και από το VAR.

16' - ΓΚΟΛ. 0-1. Ο Μέιρα έβγαλε μπαλιά προς την περιοχή, με τον Βουτσένοβιτς μπροστά από τον προσωπικό του αντίπαλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

1' - Έναρξη του αγώνα

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν (41′ Τιτζανί), Καραμανώλης (60' Μέσκα), Κέρλα, Κοβάσεβιτς, Βαγιέχο (86'Φασουλιώτης), Μπένι, Αμπντουλαχί (41′ Ασαμόα), Κάργκμπο (60' Τραϊτσέφσκι), Σαντίκ.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Λουσέρο (58′ Κατσιαρής), Ντιαβαρά, Μέιρα, Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου (83'Κορσία), Βουτσένοβιτς, Κοτσώνης, Ντρέκσα, Λαμί

ΣΚΟΡΕΡ: 16', 53' Βουτσένοβιτς, 54' Ντιαβαρά

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Αντενόν, 54' Κάργκμπο, 63' Κοβάσεβιτς, 64' Κέρλα / 77' Kωνσταντίνου, 87' Βουτσένοβιτς

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος

4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Καμία ανησυχία στην Ένωση

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Κόντρα στην κυβέρνηση η ΚΟΠ, επιτρέπει τη μετακίνηση οπαδών!

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Στη Λαμία ο Ιβάν Κόστιτς

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Γκούτμαν