Να μην τριτώσει το κακό εντός

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 15.12.2022
Να μην τριτώσει το κακό εντός

Η Ένωση φιλοξενεί την ΑΕΛ, στο τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της και αυτή την φορά θέλει νίκη και μόνο νίκη. Δεν πάει άλλο, θέλει άμεσα νίκη η Ένωση που αγνοεί το τρίποντο εδώ και ενάμιση μήνα. Συγκεκριμένα μετρά πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 29 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 9ς αγωνιστικής τον Ολυμπιακό στο Τάσος Μάρκου με 2-1. Έκτοτε πήρε μόνο ένα βαθμό στο εντός έδρας 0-0 με την Καρμιώτισσα, ενώ είχε και 4 ήττες από ΑΠΟΕΛ 2-0, Ακρίτα 2-1, ΑΕΚ 0-2 και Απόλλωνα 0-1.

Η Ένωση είναι στους 11 βαθμούς και στην 12η θέση. Έχει 3 νίκες μία εκτός με την ΑΕΛ και δύο εντός με Σαλαμίνα 2-0 και Ολυμπιακό 2-1. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες μία εκτός από Ακρίτα και δύο εντός από ΑΕΚ και Απόλλωνα και σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να τριτώσει το κακό στο Τάσος Μάκρου με τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα.

Όπως και στον πρώτο γύρο

Η μοναδική εκτός έδρας νίκη για την Ένωση είναι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο την οποία κέρδισε με 0-1. Με οδηγό λοιπόν το διπλό στον πρώτο γύρο η Ένωση θέλει να κερδίσει και σήμερα και να επανέλθει στις επιτυχίες.

Θέλει γκολ και ουσία

Η Ένωση στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν είδε δίκτυα. Σήμερα για να κερδίσει θέλει γκολ. Για αυτό και ο Σατσιάς θα παίξει επιθετικά. Θα επιδιώξει μάλιστα να κτυπήσει την ΑΕΛ από το ξεκίνημα όπως έκανε και με τον Απόλλωνα αλλά αυτή την φορά θέλει και την ουσία με γκολ. Εκτός είναι ο Βουτσένοβιτς λόγω καρτών. Εάν ο Ρουσιάς κριθεί έτοιμος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Σε αντίθεση περίπτωση στην κορυφή θα παίξει ο Λαμί.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό