Το επιπλέον κίνητρο της Πάφος FC και η... ευκαιρία στο ΓΣΠ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ
Δημοσιευτηκε:

Κόντρα στη μοναδική ομάδα από την οποία δεν έχει πάρει ούτε έναν βαθμό στη φετινή σεζόν, η Πάφος καλείται το απόγευμα της Κυριακής (17:00) να συνεχίσει στους ρυθμούς της μεγάλης πρόκρισης επί της Νέας Σαλαμίνας και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλία με Νέα Σαλαμίνα, ήττα από ΑΕΚ).
Το συγκρότημα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο είχε ηττηθεί και στους δυο αγώνες της κανονικής διάρκειας από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, το οποίο δεν είχε κερδίσει ούτε στην περσινή σεζόν (τρεις ισοπαλίες, μια ήττα) και σαφώς είναι στατιστικό που θέλει να αλλάξει για να δηλώσει βροντερό παρών στη μάχη των θέσεων που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στην εκστρατεία στο ΓΣΠ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ζάιρο, καθώς ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών. Εκτός είναι και ο τραυματίας Μάριος Δημητρίου.