Εκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά πήρε νέο τρίποντο η ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 12.4.2024
Εκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά πήρε νέο τρίποντο η ΑΕΛ

Διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στα πλέι οφ πανηγύρισε η ΑΕΛ η οποία επικράτησε με 3-2 του Οθέλλου στο στάδιο «Alphamega» για την 9η αγωνιστική του β΄ γκρουπ της β΄ φάσης.

Οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο (όπως έπραξαν και στο προηγούμενο ματς και το 5-1 της ΑΕΖ) όμως στην επανάληψη έκαναν τα εύκολα δύσκολα καθώς είδαν τους Αθηαινίτες να μειώνουν σε 3-2 και να κυνηγούν μια μεγάλη ανατροπή.

Παπαφώτης (12΄), Μορέιρα (30΄) και Ανδρέου (45+2΄) σκόραραν τα γκολ για την ομάδα της Λεμεσού ενώ για τους φιλοξενούμενους δίχτυα βρήκαν οι Χριστοδούλου (76΄) και Κατσιατής (82΄).

Η ΑΕΛ, η οποία κράτησε το αήττητό της στα πλέι οφ, έφτασε με τη δεύτερη σερί νίκη της τους 47 βαθμούς και μείωσε στο -5 από τον πρωτοπόρο του ομίλου Απόλλωνα (έχει αγώνα λιγότερο) ενώ ο Οθέλλος με την τρίτη κολλητή του ήττα διατηρήθηκε στους 23 βαθμούς και στο -9 από τις θέσεις σωτηρίας, μη τρέφοντας ρεαλιστικές ελπίδες για παραμονή.

ΑΕΛ: Ανέστης, Σιλβέστρος (69΄ Νεοφύτου), Μεντόγεβιτς, Φραντζής, Τζάλμα, Παπαφώτης (69΄ Παναγή), Σέρνιτς, Ανδρέου, Κα (69΄ Χριστοδούλου), Θεμιστοκλέους (29΄ Μορέιρα), Μίντσεφ (80΄ Μόρσεϊ)

ΟΘΕΛΛΟΣ: Παναγιώτου, Σταμούλης, Κορίνους (46΄ Καστάνας), Γιάνσεν, Ανάγνκ, Χριστοδούλου (88΄ Κυριάκου), Ναρντίνι, Κατσιατής, Μπραμπίγια (72΄ Ιωάννου), Πιχ (46΄ Χατζηπασχάλη), Σανγκαρέ (46΄ Σούτο).

ΣΚΟΡΕΡ: 12΄ Παπαφώτης, 30΄ Μορέιρα, 45+2΄ Ανδρέου / 76΄ Χριστοδούλου, 82΄ Κατσιατής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 32΄ Ανάνγκ, 84΄ Χριστοδούλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Αθανασίου Κυριάκος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας