Απόφαση Αθλητικού Δικαστή: Το παιχνίδι στην ΑΕΛ!

Δημοσιεύθηκε 7.2.2024
Απόφαση Αθλητικού Δικαστή: Το παιχνίδι στην ΑΕΛ!

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το παιχνίδι του Οθέλλου με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω μη παρουσίας γιατρού στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Όπως αναμενόταν, η ΑΕΛ πήρε το ματς με σκορ 3-0 ενώ επιβλήθηκε παράλληλα πρόστιμο στην ομάδα του Οθέλλου.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά του Οθέλλου γιατί δεν φρόντισε ως όφειλε, να υπάρχει προσοντούχος ιατρός σταδίου στο γήπεδο για τον αγώνα, γεγονός που προκάλεσε την μη έναρξη του αγώνα από τον διαιτητή, κατά παράβαση του άρθρου 48.1 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA 2023/2024 περιόδου 2023-2024 στον μη διεξαχθέντα αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΕΛ Λεμεσού/28.01.2024 (21η Αγωνιστική).

Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΕΛ Λεμεσού/28.01.2024 (21η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ΑΕΛ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας