«Ο Απόλλωνας είχε πέναλτι... πιο πέναλτι από αυτό που δόθηκε»

Δημοσιεύθηκε 11.12.2023
«Ο Απόλλωνας είχε πέναλτι... πιο πέναλτι από αυτό που δόθηκε»

Δείτε πώς ανέλυσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης στο Super Sport FM τις επίμαχες φάσεις από τον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Οθέλλο.

18’ Φάουλ κερδίζει ο Απόλλωνας στα όρια της μεγάλης περιοχής του Οθέλλου. Έγινε έλεγχος από το VAR. Ήταν πράγματι απ΄ έξω.

22’ Δυνατό πάτημα στον Βαλμπουενά, δεν δίνει τίποτα ο διαιτητής. Ήταν φάουλ και κίτρινη.

38’ Σκόραρε ο Απόλλωνας, έγινε έλεγχος για πιθανό χέρι του Βαλμπουενά που ήταν και ο σκόρερ. Δεν φάνηκε από τις προβολές να υπάρχει παράβαση σε καμία περίπτωση.

51’ Πέναλτι για τον Απόλλωνα. Ο Ποπέσκου άνοιξε το χέρι και ήρθε σε επαφή με τον Ποντικό στην κοιλιακή χώρα. Είναι από τις επαφές που επιτρέπονται. Εξετάστηκε από το VAR και πήγε με το διαιτητή. Για εμένα ήταν πολύ εύκολο πέναλτι. Χωρίς να σημαίνει πως ήταν εξ όφθαλμο λάθος.

88’ Τρέχουν δίπλα-δίπλα και διεκδικούν τη μπάλα Καστάνας και Σαγάλ μέσα στην περιοχή του Οθέλλου. Ο Καστάνας ανοίγει το χέρι και έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο του αντιπάλου του. Εδώ υπάρχει παράβαση. Αυτό ήταν πιο πέναλτι από αυτό που έδωσε, γιατί υπάρχει και κίνηση με τον αγκώνα.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας