Με αχ και βαχ ο Άρης αλλά… αέρας κορυφής

Δημοσιεύθηκε 30.10.2023
Με αχ και βαχ ο Άρης αλλά… αέρας κορυφής

Με γκολ του Καζού στο 32ο λεπτό, ο Άρης πήρε το ζητούμενο κόντρα στον Οθέλλο και απέδρασε με το διπλό από το «Αμμόχωστος» (0-1). Αποτέλεσμα που τον ανέβασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, έχοντας παρέα τον ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι της Λεμεσού, παρόλο που έχασαν τρομερές ευκαιρίες για να «σκοτώσουν» την αναμέτρηση, πήραν με… αχ και βαχ την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη και την έκτη φετινή. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι είχε πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες όμως έδρασε με επιπολαιότητα.

Όσον για τον Οθέλλο, που είχε τον νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Μίκαελ Σκάζνι, γνώρισε ακόμη μία ήττα (6η) και παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Είχε τις δικές του προϋποθέσεις για να κάνει τη ζημιά, που εν τέλει δεν κατάφερε να κάνει και έτσι γεύτηκε ξανά το πικρό ποτήρι.

Η εξέλιξη του αγώνα

84΄ - Ο Ταουντούλ σταμάτησε με τα πόδια το σουτ από πλάγια που επιχείρησε ο Σπόλιαριτς.

74΄ - Τρομερό λάθος από την άμυνα του Οθέλλου, ο Σάβο σε πλεονεκτική θέση πλάσαρε εκτός εστίας.

66΄ - Σουτ του Μαγιαμπέλα, έξω.

55΄ - Σουτ του Ανάνγκ, δεν βρήκε στόχο.

53΄ - Ο Μοντνόρ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

52΄ - Ο Μοντνόρ από δεξιά άργησε και η ευκαιρία έκανε... φτερά.

46΄ - Το συρτό σουτ του Στεπίνσκι περνάει λίγο έξω από την εστία του Ταουντούλ.

- Έναρξη β΄ μέρους

- Τέλος α΄ ημιχρόνου

34΄ - Ο Σούτο από καλή θέση κάνει αδύναμο σουτ και ο Βανά Άλβες μάζεψε με σχετική ευκολία.

32΄ - ΓΚΟΛ για τον Άρη: Γύρισμα του Στεπίνσκι από δεξιά, τραγικό διώξιμο από τον Ράμος και ο Καζού δεν χαρίστηκε, ανοίγοντας το σκορ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

23΄ - Διώξιμο της μπάλας και ακολούθως πάτημα του Μαμαντού στον Μαγιαμπέλα εντός περιοχής. O Θεουλή καλέστηκε από το VAR για να δει τη φάση, με τον κύπριο ρεφ να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

18΄ - Ο Ταουντούλ με το πόδι, σταματά την πορεία της μπάλας προς το πλεκτό του, έπειτα από πλασέ του Μαγιαμπέλα.

16΄ - Ο Στεπίνσκι με κεφαλιά, εντελώς μόνος και αμαρκάριστος χάνει σημαντική ευκαιρία για τον Άρη.

11΄ - Πρώτη μεγάλη φάση για τον Άρη, με τον Ταουντούλ να σταματά το αριστερό σουτ από τον Μοντνόρ από το σημείο του πέναλτι.

- Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Ανάνγκ, Γιάσο, Κυριάκου, Γιάνσεν, Μαμαντού (69΄ Πέρες), Ράμος, Χατζηπασχάλης (37΄ Σταμούλης), Ουεσλάτι, Ποπέσκου (69΄ Μπραμπίγια), Σούτο.

ΑΡΗΣ: Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόρσον, Καζού, Νίκολιτς, Στρούσκι (69΄ Ζόκε), Μοντνόρ (82΄ Σπόλιαριτς), Μαγιαμπέλα (69΄ Σανέ), Μπαμπίκα (46΄ Σουμάνσκι), Στεπίνσκι (58΄ Σάβο).

ΣΚΟΡΕΡ: - / 32΄ Καζού

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45΄+3΄ Ποπέσκου, 59΄ Μαμαντού / 28΄ Μουσούντα, 44΄ Νίκολιτς, 53΄ Σουμάνσκι, 79΄ Γιαγκό

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Fourneau Francesco

AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας