Πρώτη νίκη μετά από θρίλερ

Δημοσιεύθηκε 24.9.2023
Πρώτη νίκη μετά από θρίλερ

Τα... χρειάστηκε, αλλά πανηγύρισε την πρώτη της νίκη η Νέα Σαλαμίνα, επικρατώντας με 3-2 του Οθέλλου χάρη σε γκολ στο φινάλε, ως τυπικά φιλοξενούμενη στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Το σκορ άνοιξε ο Ντάτκοβιτς με κεφαλιά στο 3ο λεπτό, με τον Οθέλλο να ισοφαρίζει στο 24' με σουτ του Ναρτίνι.

Στο 45+5' χρίστηκε σκόρερ κι ο έτερος στόπερ των ερυθρολεύκων, Ντιακιτέ, με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως στο 81΄ η ομάδα της Αθηαίνου ισοφάρισε εκ νέου, με κεφαλιά του Γιάνσεν.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και πήραν τη νίκη στο 92΄ με εκτέλεση πέναλτι του Ντορεγκαράι.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρτίνι (62' Ράμος), Μαμαντού, Κορίνους (75΄ Χάσο), Χριστοδούλου, Χατζηπασχάλης (62' Ουεσλάτι), Μπραμπίλα, Γκαρσία (75' Ποπέσκου), Σανκαρέ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Λέουκο, Ντιακιτέ, Ντάτκοβιτς, Σεργίου, Μπεχαράνο (84΄ Μπεχαράνο), Κατσιάρης (46' Καρλίτος), Κονέ (46΄ Φερνάντες), Νάρσινγκ (69΄ Παπαγεωργίου), Ντορεγκαράι, Ντουρμισάι (64΄ Μιγκελίτο).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10΄ Ναρτίνι, 16΄ Γκαρσία, 60΄ Χριστοδούλου / 40΄ Ντάτκοβιτς, 86΄ Καρλίτος 88΄ Λέουκο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Xρυσοβαλάντης Θεουλή

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας